PROCESORY

Wszystko na temat otaczającego Nas zewsząd komputera.

PROCESORY

Postprzez IHOR » 2004-12-24, 15:15:53

Jkie macie procesory? Ja athlona 1.7. Nie "podkręcanego"
METALLICA-MASTER AND LORD OF MUSIK
JU-SZCEN-KO!!!
Avatar użytkownika
IHORNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 298
Dołączył(a): 2004-12-22, 23:05:32
Lokalizacja: z Mazur
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez traphezz » 2004-12-24, 15:19:47

1.7 Ghz? Czy 1700xp?
Ja mam athlona 1700xp (1,5ghz) i athlona 64 2800 (1,8ghz)
Avatar użytkownika
traphezzNone specified
Weteran
Weteran
 
Posty: 5249
Dołączył(a): 2004-11-08, 17:49:22
Lokalizacja: Pyskowice
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Meth » 2004-12-24, 16:56:00

ja 2.4 ale niedługo bedzie 2.6 :twisted:
Meth.
Avatar użytkownika
MethNone specified
BOSSu
BOSSu
 
Posty: 824
Dołączył(a): 2004-10-31, 13:22:13
Lokalizacja: z Daleka
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez BlueMan » 2004-12-24, 21:17:15

AthlonXP 2500+ na rdzeniu Barton :D jestem z niego dumny :)

Kidyś kiedyś wymienie go na 3000+, ablo 3200+, bo choć jest to najlepszy procesor do podkręcania nie chcę sie w takie 'zabawy' bawić :-)
Czytaj regulamin - unikniesz wielu problemów.
Korzystajcie z załączników na forum aby pliki nie ginęły w przyszłości w zewnętrznych serwisach!

Obrazek
Avatar użytkownika
BlueManMale
Administrator
Administrator
 
Posty: 19093
Dołączył(a): 2004-05-26, 17:34:59
Lokalizacja: Dabrowa Górn.
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Imię: Szymon

Re: PROCESORY

Postprzez Niedziel » 2004-12-24, 21:33:37

Ja mam Athlona xp 2000+ :) i nie zamierzam go zmieniać w najblizszych 6 miesiącach :D
[you] - fajne forum nie :D
[you] - wejdź na WEBPC super strona komputerowa :)

NiedzielNone specified
Expert
Expert
 
Posty: 1133
Dołączył(a): 2004-11-30, 21:59:41
Lokalizacja: Strzelin
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez IHOR » 2004-12-24, 21:49:13

Takie procesorki! No no no! To są sprzęty :!: :!: :!:
METALLICA-MASTER AND LORD OF MUSIK
JU-SZCEN-KO!!!
Avatar użytkownika
IHORNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 298
Dołączył(a): 2004-12-22, 23:05:32
Lokalizacja: z Mazur
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Artur » 2004-12-25, 02:55:13

Duronik 1300 chodzący jako 1400. Poprzednio Celeron 1300 chodzący jako 1400. Celeron był stabilniejszy, ale wolniejszy
Avatar użytkownika
ArturNone specified
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2004-09-19, 00:25:07
Lokalizacja: Toruń
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez cink » 2004-12-27, 01:36:32

Ja mam Celerona 733 MHz :cry:
Avatar użytkownika
cinkNone specified
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 89
Dołączył(a): 2004-12-19, 23:02:00
Lokalizacja: Lublin
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Codemonkey » 2004-12-29, 20:25:31

Obecnie mam Celerona 1.7 ale jak kupię nową kartę graficzną to zacznę zbierać na procka ;)
Avatar użytkownika
CodemonkeyNone specified
Podglądacz
Podglądacz
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2004-12-29, 20:20:13
Lokalizacja: Myślenice
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Q3lo » 2005-01-01, 14:48:35

Ja mam celerona 667mhz
"Jedzcie gówna! Miliony much nie mogą się mylić!!!"
Avatar użytkownika
Q3loNone specified
Banned
Banned
 
Posty: 6560
Dołączył(a): 2004-09-26, 22:44:02
Lokalizacja: Lublin
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez orix » 2005-01-02, 16:26:49

JA mam Pentium 4 1400 :twisted:
Avatar użytkownika
orixNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 258
Dołączył(a): 2004-10-31, 11:31:08
Lokalizacja: Jablonowo Pom.
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez booster » 2005-01-21, 23:02:36

athlon 1800+ @ 2400+
Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone: wszechswiat i ludzka glupota,
chociaz co do pierwszego nie mam pewnosci
Avatar użytkownika
boosterNone specified
Podglądacz
Podglądacz
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2004-09-05, 12:06:59
Lokalizacja: heh
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Tucker » 2005-01-22, 12:04:25

Q3lo napisał(a):Ja mam celerona 667mhz


Mam niestety takiego samego jak moj braciszek cioteczny:P
Avatar użytkownika
TuckerNone specified
Profesjonalista
Profesjonalista
 
Posty: 453
Dołączył(a): 2004-10-01, 15:22:43
Lokalizacja: Lublin
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Paulinka » 2005-01-22, 12:07:14

Ja mam Pentium III 800 Mhz i Celerona 2 Ghz :)
Avatar użytkownika
PaulinkaNone specified
Expert Generalny
Expert Generalny
 
Posty: 2990
Dołączył(a): 2004-11-08, 17:02:11
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Suceed » 2005-01-22, 13:40:35

Athlon 1,7 Ghz :D i mi starcza chocia juz raz mi sie taki sam spalil :P
Avatar użytkownika
SuceedNone specified
Weteran
Weteran
 
Posty: 7015
Dołączył(a): 2004-09-04, 15:25:09
Lokalizacja: Katowice
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez shadow_no » 2005-01-22, 13:44:30

Zalezy na ktorym kompie... Na tym co teraz siedze mam 333mhz, i w zupelnosci mi wystarcza, chociaz kompilacja np. fluxboxa troche dlugo trwa :/
call center, telemarketing
Avatar użytkownika
shadow_noNone specified
Pisarz
Pisarz
 
Posty: 156
Dołączył(a): 2004-11-05, 18:01:11
Lokalizacja: Częstochowa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Suceed » 2005-01-22, 13:48:22

No ja slyszalem ze do linuxow i systemow uniksowych to wystarczaja bardzo slabe procki
Avatar użytkownika
SuceedNone specified
Weteran
Weteran
 
Posty: 7015
Dołączył(a): 2004-09-04, 15:25:09
Lokalizacja: Katowice
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Meth » 2005-01-22, 14:35:59

To chyba zależy czy korzystasz z gotowego, skompilowanego oprogramowania, czy sam sobie wszystko kompilujesz. Jeżeli sam kompilujesz to programy rzeczywiście chodzą bardzo szybko. Ale kompilacja na słabych komputerach dosyć długo trwa np. moj kumpel kompilował kde 2 tygodnie :o
Meth.
Avatar użytkownika
MethNone specified
BOSSu
BOSSu
 
Posty: 824
Dołączył(a): 2004-10-31, 13:22:13
Lokalizacja: z Daleka
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez shadow_no » 2005-01-22, 15:03:16

Jabber, nie moze byc.
Ja KDE kompilowalem ok. 1 godzine (nawet nie), na procku 333 przy 96 mb ram (teraz mam 128) , wiec napewno maxymalny czas na procku ok. 100mhz trwal by ok. 5-6 h...
Jezeli chodzi o slabe procki to wszystko szybko chodzi na fluxboxie. Na gnomie czy KDE zwieszki byly czesto... Ale i tak jezeli chodzi o wydajnosc, i piekno - fluxbox jest u mnie na pierwszym miejscu :).
call center, telemarketing
Avatar użytkownika
shadow_noNone specified
Pisarz
Pisarz
 
Posty: 156
Dołączył(a): 2004-11-05, 18:01:11
Lokalizacja: Częstochowa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: PROCESORY

Postprzez Meth » 2005-01-22, 15:17:33

shadow_no, być może kiep mi wcisnął wała bo sam tego nie widziałem, procesor miał własnie gdzieś koło 100 mhz i kompilował na slacku. Co do fluxboxa to sie zgadzam ;).
Meth.
Avatar użytkownika
MethNone specified
BOSSu
BOSSu
 
Posty: 824
Dołączył(a): 2004-10-31, 13:22:13
Lokalizacja: z Daleka
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Następna strona

  • Inne

Powrót do Komputery

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

cron