ja czytałam że SUPER MEMO wymyśliła sobie projekt Olive Green, który zakłada stworzeniepierwszego, długometrażowego filmu, dzięki któremu będzie można się uczyć języka obcego.swag napisał(a):Co do samej metody super memo to odsyłam do strony gdzie dokładnie opisana jest ta metodahttp://www.supermemo.pl/opis_metody powinno Ci się spodobać.
tishia napisał(a):Macie jakieś skuteczne metody nauki języka? Muszę odświeżyć sobie i bardzo dużo pozapominałam niestety...Co robić?
półprzysiad napisał(a):Nauka języka w dzisiejszych czasach jest banalnie prosta. Nie do dobra nie jakoś super banalna ale możliwości mamy dużo dużo większe niż kilka lat temu. Teraz mamy internet, tutoriale, ćwiczenia on-line, programy na telefony czy właśnie jak Gocha napisała kontakt z obcokrajowcami. Kiedyś wdaliśmy się w bardzo sympatyczną i długa rozmowę ze studentami chyba właśnie Vistuli bo to była jakaś uczelnia na stokłosach. Pisze chyba bo dokładnie nie pamiętam ale ile wtedy śmiechu była jak nawzajem się uczyliśmy zwrotów z ich ojczyzn. ogólnie do nauki języka w dzisiejszych czas jest potrzebna po prostu chęć i motywacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości