Zefora - 2016-01-23, 02:16:31 napisał(a):Już od dłuższego czasu kupuję przez internet a przed świętami prawie wszystkie prezenty tak kupiłam.
mój ulubiony : militaria.pl , rzadnych problemów, fajne ceny, promocje, punkty lojalnościowe itp, i duzy asortyment, i co fajne: doradztwo !rekinbiz@onet.pl - 2016-03-15, 17:21:56 napisał(a):Słuchajcie czy ktoś może mi polecić sprawdzony sklep internetowy gdzie zakupie pożądne akcesoria na wyprawy górskie typu plecak, nóz, czołówka itp.?
rrossalita napisał(a):Zefora - 2016-01-23, 02:16:31 napisał(a):Już od dłuższego czasu kupuję przez internet a przed świętami prawie wszystkie prezenty tak kupiłam.
nie cierpie łazic po galeriach przed swietami lub innymi takimi okazjami... tylko zakupy online
rrossalita napisał(a):,mój ulubiony : militaria.pl , rzadnych problemów, fajne ceny, promocje, punkty lojalnościowe itp, i duzy asortyment, i co fajne: doradztwo !rekinbiz@onet.pl - 2016-03-15, 17:21:56 napisał(a):Słuchajcie czy ktoś może mi polecić sprawdzony sklep internetowy gdzie zakupie pożądne akcesoria na wyprawy górskie typu plecak, nóz, czołówka itp.?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości