mrumru napisał(a):Niestety,nie posiadacie podzielności uwagi
malina233 napisał(a):... damy radę w kuchni damy i przy grillu
malina233 napisał(a)::mrgreen: potrafię prowadzić ...
unter napisał(a):malina233 napisał(a)::mrgreen: potrafię prowadzić ...
Tja, mów mi jeszcze...
Czy to tez zaliczymy do grilowania?
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Mutton_bbq.jpg
BlueMan napisał(a):A ja uważam, że właśnie na grilla trzeba najmniej uważać. Jak tylko nie smażymy tłustych mięs, to tłuszcz nie kapie nie robi ogniska z grila, a więc nic nie jest w stanie się przypalić.
Właśnie za to uwielbiam grilla - wkładam na ruszt kiełbasy, karczki, itp. I nie muszę się nimi zajmować przez najbliższe 30 minut. Potem przewracam i znowu mam 30 min wolnego
Uwielbiam karczek w marynacie, lub banany z grilla.
dkm1941bismarck napisał(a):Taaa wino grzane z goździkami
Zimny browar z kija pasuje jak ulał o każdej porze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości