Metin2 na Viscie

Czyli odstresowanie od codzienności.

Metin2 na Viscie

Postprzez massachusetts » 2010-02-25, 20:28:14

mam taki problem;

zainstalowalem metina z metin2.pl
gdy próbuję odpalic gra wyskakuje taki oto blad:

http://i46.tinypic.com/bjgw9s.jpg

czy to wina systemu czy laptop jest zj****y ?
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
massachusettsNone specified
Bywalec
Bywalec
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2009-09-05, 17:17:50
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez PRX » 2010-02-25, 21:29:17

massachusetts - 2010-02-25, 19:28 napisał(a):czy to wina systemu czy laptop jest zj****y ?

Ani jedno, ani drugie. Po prostu trzeba czytać komunikaty. Nie masz po prostu uprawnień do uruchomienia gry lub gra korzysta z udziałów o wyższym poziomie dostępu niż ten który TY posiadasz. W skrócie: kliknij prawym na ikonę gry i z listy wybierz Uruchom jako Administrator (czy jakoś tak) i powinno być ok
The universe is hostile
So impersonal
Devour to survive
So it is, so it's always been ...
Avatar użytkownika
PRXNone specified
Profesjonalista
Profesjonalista
 
Posty: 488
Dołączył(a): 2009-05-11, 21:22:48
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez KuleX » 2010-02-25, 22:23:29

IMO w porównaniu do gier mmo w jakie można teraz grać Metin ssie jogurt po całości.
Pamiętaj: "Masturbacja to grzech ciężki. Nałóg samogwałtu wyrząda wiele (często nieodwracalnych) szkód, zarówno cielesnych (ślepota, impotencja, bezpłodność...)", "Jak za każdym nałogiem, za onanizmem stoi Szatan"
Avatar użytkownika
KuleXNone specified
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 82
Dołączył(a): 2009-06-15, 23:58:56
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez massachusetts » 2010-02-27, 13:34:02

W skrócie: kliknij prawym na ikonę gry i z listy wybierz Uruchom jako Administrator (czy jakoś tak) i powinno być ok


robie tak ale blad nadal wyskakuje ;/
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
massachusettsNone specified
Bywalec
Bywalec
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2009-09-05, 17:17:50
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez M3TYU » 2010-07-28, 23:53:31

heh a sprobuj sciagnac metin2 pl 2008r a nie 2010r.
jak cos bedzie niedzialac pisz. powinno dzialac i zrob oddzielny folder do metina i instaluj na pulpit a nie na dysku ; > :kamil888:
Avatar użytkownika
M3TYUNone specified
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 67
Dołączył(a): 2009-12-29, 11:07:48
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy


  • Inne

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron