BlueMan napisał(a):Żaden z moich znajomych nie ma potrzeby się zapożyczać.
BlueMan napisał(a):Zawsze zastanawiałem się dla kogo są takie kredyty? Żaden z moich znajomych nie ma potrzeby się zapożyczać.
BlueMan napisał(a):Jedynie co to taki kredyt może być przydatny dla osób, co na studiach już zakładają rodzinę. Wtedy mogą mieć duży deficyt gotówki.
kamil napisał(a):Procedury jakie trzeba przejść aby dostać taki kredyt to jest masakra.
zuyboy napisał(a):Brałem taki 3 lata temu i nie pamiętam, aby procedury były jakoś specjalnie skomplikowane.
pawlicki napisał(a):i tu zaczynamy wchodzic w kwestie roli panstwa tore powinno zapewnic kazdremu prawo i mozliwosci do edukacji, i zeby bylo to w miare osiagalne finansowo, bo zaczyna byc tak ze jak ktos biedny jest to ani nie oszczedzi, ani sie nie nauczy bo go nie stac, czyli nigdy nie awansuje spolecznie, to paranoja
hitman1986 napisał(a):Gdybyś przeczytał wcześniejszą dyskusję, to dowiedziałbyś się, że teraz, w czasie kryzysu światowego, trudniej jest otrzymać taką zapomogę
Lawenda napisał(a):W tej chwili to dostanie w ogóle jakiegokolwiek kredyty graniczy z cudem.
Lawenda napisał(a):nie,państwo powinno stworzyć warunki gdzie nawet człowiek z biednej rodziny jest w stanie się edukować.Państwo nie ma obowiązku nic nikomu dawać.
zuyboy napisał(a):nie biorę pod uwagę, bo wiem, że są przesadzone.
zuyboy napisał(a):W konstytucji jest zapisane prawo do bezpłatnej edukacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości