Winiary - Papirus

Wszystko co związanie z gotowaniem, pieczeniem, smażeniem i innymi czynnościami w kuchni.
Wasze sposoby przygotowywania potraw i tajniki kucharskie.

Postprzez grunia » 2014-10-07, 11:25:22

Papirus jest według mnie lepszy niż te torebki z Knora. Niestety ten najlepszy z ziołami prowansalskimi jest trudno dostać w sklepach. A co do soczystości, to myślę, że gdyby pierś przyprawić i owinąć zwykłym papierem do pieczenia to wyszłaby podobnie :)
Avatar użytkownika
gruniaNone specified
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 14
Dołączył(a): 2012-10-09, 20:00:34
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Poprzednia strona

  • Inne

Powrót do Kulinaria

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości

cron