Caught in the nameless face of today's cold morning I open my eyes and see the emptiness of existence And this is the saddest thing you could ever show me
Ja robiłam ostatnio rydze panierowane, totalna pychotka. Ale już w tym roku na grzybki się nie wybieram. Pozostaje mi cała szafka zamarynowanych grzybków: od maślaków, przez kurki kończąc na rydzach.
jeśli zrobisz farsz, czyli duszone grzybki z cebulą, możesz to dodawać wszędzie. Na przykład do omletów (mniam). Polecam również fajne przystawki, czyli kładziesz na połówki bułek ten farsz, dodajesz łyżkę majonezu, przykrywasz serem i do piekarnika na chwilkę
Ja przyrządzam (lub ktoś z rodziny) zupę grzybową,jajecznicę z kurkami,kotlet z pieczarkami i dania z grzybkami Mun Oczywiście wszystkie te wymienione pozycje uwielbiam
-zupa grzybowa, -borowiki w śmietanie, -pieczarki panierowane, -pieczarki podsmażane, -rydze marynowane, -rydze podsmażane, -rydze panierowane Kocham jeść grzybki właściwie w każdej postaci (pieczarki na surowo na kanapce)
URODZIŁEM SIĘ W WARSZAWIE-(L)EGIĘ KOCHAM-(L)EGIĘ SŁAWIĘ