kobieta - 10 lut 2010 22:14 napisał(a):Korzystacie z kuchenki mikrofalowej?
kobieta - 10 lut 2010 22:14 napisał(a):Muszę przyznać, że ja nigdy z mikrofali nic nie jadłam i nie mam porównania
kobieta - 10 lut 2010 22:14 napisał(a):Wiele ostatnimi czasy mówiono o szkodliwości jedzenia z takich kuchenek, jak się na te newsy zapatrujecie - prawda czy przesadzone?
astarte - 10 lut 2010 22:36 napisał(a):Nie wierzę ...
źródło Wikipedia.Należy mieć na uwadze, że kuchenka mikrofalowa nie zabija bakterii salmonelli zawartych w mięsie, które, podgrzewane w mikrofalówce, nie osiąga temperatury większej niż 60 stopni Celsjusza.
Ayla - 2010-02-13, 10:28 napisał(a):Kotlet odgrzewany w mikrofalówce jest okropny, lepiej zrobić to na patelni, bądź zjeść na zimno.
BlueMan - 11 lut 2010 12:56 napisał(a):fajnie wygląda przez szybkę.
BlueMan - 13 lut 2010 10:42 napisał(a):Mi się nigdy nie chce brudzić całej patelni.
Ayla - 2010-02-13, 13:34 napisał(a):Pogrzewając kotleta w mikrofali, panierka twardnieje i robi się skorupa.
Ayla - 13 lut 2010 13:34 napisał(a):A kto każe duzo tłuszczu dawać... minimalnie na teflonie by się nie przypalił..
Ayla - 13 lut 2010 13:34 napisał(a):Pogrzewając kotleta w mikrofali, panierka twardnieje i robi się skorupa.
kobieta - 2010-02-13, 15:18 napisał(a):W jakiej panierce robisz kotlety, tak z ciekawości?
okrushek - 2010-02-15, 22:09 napisał(a):popcorn z mikro... love!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości