Lawenda napisał(a):a miałaś jaką epidemię salomnnelii czy innej choroby w Polsce w Macu czy innym FF? NIE
Lawenda napisał(a):Takiej a może i nawet gorszej jakości jedzenie kupujesz w supermarketach
Lawenda napisał(a):w restauracjach danie dnia też jest zazwyczaj tym co się nie zjadło poprzedniego dnia.
Lawenda napisał(a):jakość wody w całym kraju pozostawia wiele do życzenia.
kobieta napisał(a):Nie kupuję jedzenia w supermarketach. I dziwi mnie ten wielki tłum stojący w kolejce po mięso, bo szynka kosztuje tam tylko 15 zł za kilogram, a w normalnym sklepie 25 za kilogram
Lawenda napisał(a):a że się zapytam tak : a co to jest twoim zdaniem normalny sklep? bo nawet w osiedlowych sklepikach masz to samo co w marketach ale za około 2 zł więcej.
BlueMan napisał(a):Ale chodziło mi o przykład, że firma to nie zawsze oznacza "dobrze i super".
Edytowany przez: hitman1986 Powód edycji: done |
BlueMan napisał(a):kobieta, jakbyś słuchała wszystkiego co w TV mówią to by dopiero było.
Sa kebaby z kurczaka, ale większość jest robiona z mięsa wołowego/wieprzowego. Ale to nie ma znaczenia chyba jakie mięso, no nie?kobieta napisał(a):kebab (czyli mięso z kurczaka-mylę się? ;p) jest podgrzewany wielokrotnie
BlueMan napisał(a):Mijałem codzinnie rano najsłynniejszy fastfood z kebabem w Sosnowcu (u Turka) i tam ok 5 rano przychodzi już ekipa i świeże mięso nadziewa i zaczyna opiekać, aby było gotowe na otwarcie, na nowy dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 226 gości