emila29 napisał(a):Ja ostatnio całymi dniami podróżuję komunikacją miejską, stąd też skierowałam swoją uwagę w kierunku różnych krótkich opowiadań interaktywnych albo e-booków
e-booki są najlepsze w tramwaju bo torba trochę lżejsza

emila29 napisał(a):Ja ostatnio całymi dniami podróżuję komunikacją miejską, stąd też skierowałam swoją uwagę w kierunku różnych krótkich opowiadań interaktywnych albo e-booków
zyrafa napisał(a):RanyJ napisał(a):S.E.K.R.E.T. Marie Adeline- erotyk, który zacząłem czytać u siory i który ostatecznie jej zabrałem.Myślałem wcześniej, że erotyki to po prostu bardziej odważne romanse.
Ja wlasnie jestem swiezo po ... pobudza zmysly:)
Babyblue napisał(a):Ale rózne gusty - erotyki przeplatają sie z fantasy dla dzieciakówZ klimatu Riordana, to moze Brandon Mull - mój brat czyta
![]()
A erotycznie, to podobno dobra jest trylogia Crossa. Ja ściągnęłam też darmową apke z opowiadaniami erotycznymi - to jest o tyle nietypowe, ze nie jest jak ksiażka po prostu, tylko jesteś częścią tej opowieści, bohaterką wszystkich opowiadań i są rózne scenariusze.
Gocha napisał(a):Wiesz co no o życiu o dojrzewaniu, wzlotach i upadkach, bardzo przejmujące "perypetie" życiowe czwórki przyjaciół. Wszystko dzieje się w "wielkim mieście". trzeb przeczytać po prostu, ja już jestem na 150 stronie. Bardzo wciągająca książka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości