Pytanko and Problem

Subforum o naszym serwerze - BlueForum.pl MEGA TEAM

Pytanko and Problem

Postprzez BaQStiC » 2010-06-16, 12:37:21

Mam pytanie.
czy serwer CS Mega jest tez dostepny dla steamowcow?
I mam problem z non steamem.
Odpalam gre ale wchodzi mi tylko obrazek muzyka leci ale nie ma zadnej opcji tzn. nic nie da sie nacisnac. Nie ma napisaow.
Wiecie co to moze byc?


ostrzeżenieEdytowany przez: kobieta
Powód edycji: Poprawiony błąd w tytule tematu
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez cre[a]tive » 2010-06-16, 12:49:27

BaQStiC - 16 cze 2010 12:37 napisał(a):czy serwer CS Mega jest tez dostepny dla steamowcow?


Cóż za pytanie, oczywiście, że jest :>

BaQStiC - 16 cze 2010 12:37 napisał(a):Wiecie co to moze byc?


Nie gram na non steamie, ale przeinstalowanie na pewno pomoże ;]
Caught in the nameless face of today's cold morning
I open my eyes and see the emptiness of existence
And this is the saddest thing you could ever show me
Avatar użytkownika
cre[a]tiveNone specified
Moderator
Moderator
 
Posty: 8417
Dołączył(a): 2007-03-27, 19:58:46
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Postprzez BaQStiC » 2010-06-16, 12:50:51

raczej reinstal nie bardzo wchodzi w gre :pudlo:
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez BlueMan » 2010-06-16, 12:51:00

BaQStiC - 2010-06-16, 12:37 napisał(a):czy serwer CS Mega jest tez dostepny dla steamowcow?

Ależ oczywiście :) Dla NS i Steam jednocześnie ;]

BaQStiC - 2010-06-16, 12:37 napisał(a):Odpalam gre ale wchodzi mi tylko obrazek muzyka leci ale nie ma zadnej opcji tzn. nic nie da sie nacisnac. Nie ma napisaow.
Wiecie co to moze byc?

A jak tak na "czuja" przesuniesz myszką w stronę menu w lewym dolnym rogu to z głośników słychać ten charakterystyczny dźwięk?
Czytaj regulamin - unikniesz wielu problemów.
Korzystajcie z załączników na forum aby pliki nie ginęły w przyszłości w zewnętrznych serwisach!

Obrazek
Avatar użytkownika
BlueManMale
Administrator
Administrator
 
Posty: 19089
Dołączył(a): 2004-05-26, 17:34:59
Lokalizacja: Dabrowa Górn.
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Imię: Szymon

Postprzez BaQStiC » 2010-06-16, 12:56:00

nie wlasnie tez nie.
teraz mi sie tak zrobilo.
Wczesniej mialem inny problem ze wogole sie nie odpalala.
bylo tak ze naciskalem dwa razy na ikonke i nic. Pozniej jak naciskalem ponownie to wyskakiwal blad ze gra jest uruchomiona. trzeba bylo wejsc w menedzera zadan wejsc w procesy znalesc hl.exe zamknac proces.
Pozniej jak naciskalem to zas mi sie wszystko przestawialo tzn. video na softwore i rozdzielczosc 800x600.
Wydaja mi sie ze jakies wiruski mi sie zagniezdzily :orany:
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez studnia » 2010-06-16, 14:31:51

też mi się to stało wczoraj, dzis odpaliłem i wszystko gra :)
Avatar użytkownika
studniaNone specified
Pisarz
Pisarz
 
Posty: 147
Dołączył(a): 2010-01-09, 00:47:43
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez Guciu » 2010-06-20, 15:41:34

źle ustawiłeś opcję video.
"Mówi się, że krew jest bezcenna. To nie jest prawda. Ma ona taką wartość, jaką wartość ma własne życie.To jest cena, wobec której i matematyka i rozum są bezradne."
Avatar użytkownika
GuciuNone specified
Expert Generalny
Expert Generalny
 
Posty: 1992
Dołączył(a): 2007-06-01, 11:44:34
Lokalizacja: Lezajsk
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez BaQStiC » 2010-06-20, 17:48:58

nie zmienialem nic w opcjach
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez Guciu » 2010-06-20, 23:17:44

To to zrób. Zmień na D3D i rozdzielczość sobie ustaw.
"Mówi się, że krew jest bezcenna. To nie jest prawda. Ma ona taką wartość, jaką wartość ma własne życie.To jest cena, wobec której i matematyka i rozum są bezradne."
Avatar użytkownika
GuciuNone specified
Expert Generalny
Expert Generalny
 
Posty: 1992
Dołączył(a): 2007-06-01, 11:44:34
Lokalizacja: Lezajsk
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez BlueMan » 2010-06-20, 23:32:04

jak skasujesz plik konfiguracyjny to CS go utworzy przy starcie.
Czytaj regulamin - unikniesz wielu problemów.
Korzystajcie z załączników na forum aby pliki nie ginęły w przyszłości w zewnętrznych serwisach!

Obrazek
Avatar użytkownika
BlueManMale
Administrator
Administrator
 
Posty: 19089
Dołączył(a): 2004-05-26, 17:34:59
Lokalizacja: Dabrowa Górn.
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Imię: Szymon

Re:

Postprzez BaQStiC » 2010-06-20, 23:50:40

Guciu napisał(a):To to zrób. Zmień na D3D i rozdzielczość sobie ustaw.

jak? jak nawet nie mam zadnych opcji...
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez cre[a]tive » 2010-06-20, 23:53:07

BaQStiC to graj ze steama i będziesz miał z głowy problem :)
Caught in the nameless face of today's cold morning
I open my eyes and see the emptiness of existence
And this is the saddest thing you could ever show me
Avatar użytkownika
cre[a]tiveNone specified
Moderator
Moderator
 
Posty: 8417
Dołączył(a): 2007-03-27, 19:58:46
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Postprzez Guciu » 2010-06-21, 00:15:21

BaQStiC - 20 cze 2010 23:50 napisał(a):jak? jak nawet nie mam zadnych opcji...


Usuń plik config.cfg.
"Mówi się, że krew jest bezcenna. To nie jest prawda. Ma ona taką wartość, jaką wartość ma własne życie.To jest cena, wobec której i matematyka i rozum są bezradne."
Avatar użytkownika
GuciuNone specified
Expert Generalny
Expert Generalny
 
Posty: 1992
Dołączył(a): 2007-06-01, 11:44:34
Lokalizacja: Lezajsk
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez BaQStiC » 2010-06-21, 09:34:51

tak jak Marta mowisz... gram steama i jakos mnie non steam nie interesuje narazie. Poki dziala steam.
Avatar użytkownika
BaQStiCNone specified
Wyższy pisarz
Wyższy pisarz
 
Posty: 228
Dołączył(a): 2010-05-23, 19:10:18
Lokalizacja: Kielce/Wro
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy


  • Inne

Powrót do Counter Strike

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

cron