GTA 4

Czyli odstresowanie od codzienności.

GTA 4

Postprzez KenWatanabe » 2009-08-04, 17:22:46

Kupiłem sobie ostatnio (wczoraj) gta4 na allego. Stwierdziłem, że to niezła gra jak się komuś nudzi, bo grałem w San andreas xD

Prosiłbym osoby które znają jako tako serię, żeby się wypowiedziały na temat nowego osiągnięcia twórców GTA. Jest lepsze od poprzedniego?
Głównym motorem, który popycha mnie do działania, jest ciekawość. Zawsze szukam interesujących ról, interesujących scenariuszy. Nie chcę popadać w stereotypy, unikam zaszufladkowania, dlatego często wybieram bardzo różnorodne filmy: od poważnych po zabawne.
Kensaku Watanabe
Avatar użytkownika
KenWatanabeNone specified
V.I.P.
V.I.P.
 
Posty: 2263
Dołączył(a): 2007-08-28, 02:05:27
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez KenWatanabe » 2009-08-06, 15:11:30

Ok, widzę nikt nie gra w to GTA ale może jednak?
Ja mam taki problem techniczny :) Na pierwszej misji u tego kolesia co się zwie Brucie trzeba użyć policyjnego komputera ale za każdym razem jak wyszukuję tam tego "lylasa" uruchamia się alert windowsa, ten z raportem błędów i info o zamknięciu aplikacji. I co tu zrobić?
Głównym motorem, który popycha mnie do działania, jest ciekawość. Zawsze szukam interesujących ról, interesujących scenariuszy. Nie chcę popadać w stereotypy, unikam zaszufladkowania, dlatego często wybieram bardzo różnorodne filmy: od poważnych po zabawne.
Kensaku Watanabe
Avatar użytkownika
KenWatanabeNone specified
V.I.P.
V.I.P.
 
Posty: 2263
Dołączył(a): 2007-08-28, 02:05:27
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez Spajder » 2009-08-08, 14:31:19

Poszukaj na googlach, może jest jakieś rozwiązanie tego problemu :luka:
Pozdrawiam,
Spajder
Avatar użytkownika
SpajderNone specified
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 18
Dołączył(a): 2007-09-25, 16:12:16
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez KenWatanabe » 2009-08-11, 20:47:11

Znalazłem :) nawet kilka dni temu. Niestety polski patch dodany do gry był wadliwy. Ściągnąłem sobie angielski i już wszystko działa.

A gra jest naprawdę dobra. Choć wydaje mi się, że w pracy fajniej by było sobie polatać na san andreas. W tym jakoś mało jest maszyn latających (a ja je w całej serii lubiłem najbardziej). Poza tym niektóre misje są przesadzone - trzeba zabijać po 50 ludzi :) Jak sprawdzałem w statsach to w sumie zabiłem ich już ponad 700, a nie zabijałem nikogo ponad to co potrzeba. I właśnie to, że w każdej misji jakiś gość ucieka albo transakcja się nie udaje nie podoba mi się najbardziej. Mało to realne. Poza tym jest na prawdę super - nie chcę, żeby ta opinia była odczytana jako negatywna :)
Głównym motorem, który popycha mnie do działania, jest ciekawość. Zawsze szukam interesujących ról, interesujących scenariuszy. Nie chcę popadać w stereotypy, unikam zaszufladkowania, dlatego często wybieram bardzo różnorodne filmy: od poważnych po zabawne.
Kensaku Watanabe
Avatar użytkownika
KenWatanabeNone specified
V.I.P.
V.I.P.
 
Posty: 2263
Dołączył(a): 2007-08-28, 02:05:27
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez szajba1991 » 2009-09-04, 23:43:09

Ale ta gra ma wymagania dajcie spokój trzeba mieć żylete
Komórki - porady, recenzje, aktualności - świat gsm
Avatar użytkownika
szajba1991None specified
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 12
Dołączył(a): 2009-09-04, 23:38:50
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez evil » 2009-09-05, 00:09:51

Wymagania minimalne:
* Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
* Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
* 1,5 GB RAM
* 16 GB miejsca na dysku twardym
* nVidia GeForce 7900 lub ATI Radeon X1900 (256 MB)

Wymagania zalecane:
* Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
* Intel Core 2 Quad 2.4 GHz lub AMD Phenom X3 2.1 GHz
* 2 GB RAM (XP) / 2,5 GB (Vista)
* 18 GB miejsca na dysku twardym
* nVidia GeForce 8600 lub ATI Radeon HD3700 (512 MB)

nie przesadzaj - może co do procka przegięli, ale dobry C2D wystarczy, wiem co mówię. Ludzie zresztą coraz częściej wyposażają się w dobry sprzęt - zwłaszcza gracze.
"Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Woody Allen
Avatar użytkownika
evilNone specified
Uzależniony
Uzależniony
 
Posty: 3240
Dołączył(a): 2007-05-24, 00:04:43
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez BlueMan » 2009-09-05, 00:14:00

No, ale gra powstała już jakiś czas temu... wtedy tez inne sprzęty byly.
Czytaj regulamin - unikniesz wielu problemów.
Korzystajcie z załączników na forum aby pliki nie ginęły w przyszłości w zewnętrznych serwisach!

Obrazek
Avatar użytkownika
BlueManMale
Administrator
Administrator
 
Posty: 19091
Dołączył(a): 2004-05-26, 17:34:59
Lokalizacja: Dabrowa Górn.
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Imię: Szymon

Re: GTA 4

Postprzez evil » 2009-09-05, 00:16:47

evil napisał(a):* Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
* Intel Core 2 Quad 2.4 GHz lub AMD Phenom X3 2.1 GHz
* 2 GB RAM (XP) / 2,5 GB (Vista)
* 18 GB miejsca na dysku twardym
* nVidia GeForce 8600 lub ATI Radeon HD3700 (512 MB)

Złożyłam parę zestawów z podonym konfigiem (inna grafa, więcej ramu) - za sprzęt z takim konfigiem u mnie w sklepie wyszło około 2200. IMO cena nie wygórowana co do jakości, a średnia cena sprzedawanych stacjonarek to 2500,-
"Jedyne czego żałuję w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
Woody Allen
Avatar użytkownika
evilNone specified
Uzależniony
Uzależniony
 
Posty: 3240
Dołączył(a): 2007-05-24, 00:04:43
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: GTA 4

Postprzez kazaam » 2009-10-28, 11:45:32

ja probowalem w to grac, ale masa bledow mnie skutecznie odstraszyla. Olali pecetowcow:/
Avatar użytkownika
kazaamNone specified
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 20
Dołączył(a): 2009-10-27, 10:53:34
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez LimoStreet » 2010-03-07, 23:36:37

Gierka jest super... grałem na plejce... cała juz przeszedlem
Avatar użytkownika
LimoStreetNone specified
Nowy
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2010-03-07, 17:34:09
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Postprzez junior » 2010-03-08, 10:34:29

u mnie niestety grafika tego nie pociągnie, śmiesznie się gra bez tekstur (na lapku karta zintegrowana na stacjonarnym gf 7200 gt) trzeba by w grafikę inwestnąć a jakoś się do tego nie kwapię bo szkoda kasy
zawsze możesz się nie zgodzić z opinią autora tego postu.
Avatar użytkownika
juniorMale
V.I.P.
V.I.P.
 
Posty: 1446
Dołączył(a): 2008-06-22, 11:07:52
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy


  • Inne

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości

cron